Tietoa meistä

Berry Piper - Tietoa meistä

"Life is too short to wear boring clothes"

Berry Piper tarjoaa persoonalliset tuotteet oman tiensä kulkijoille. Valikoimissamme fiilistelemme indiemuodin helmiä, boheemeja kuoseja, maanläheisiä ja rohkeita, raikkaita värejä! Olemme ottaneet tehtäväksemme tuoda asiakkaidemme ulottuville omaperäisen, värikkään valikoiman kauniita ja ajattomia vaatteita!

Suomalainen nettikauppa - kansainvälisellä tyylillä!

Berry Piper on vuonna 2017 perustettu kotimainen verkkokauppa. Toimitilamme sijaitsevat joensuussa, jossa meillä on verkkokaupan varasto mutta ei asiakaskäyntiä. Tilaukset pakataan ja lähetetään päivittäin!

Valikoimamme koostuu värikkäistä kankaista, boheemeista kuoseista ja hieman erikoisemmista leikkauksista. Rennot vaatteet, rento fiilis!

Laadukkaiden tuotteiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme ystävällisen, suomenkielisen palvelun, nopean ja edullisen toimituksen kaikkiin tilauksiin suoraan Joensuun varastoltamme, sekä pidennetyn ja ilmaisen 30 päivän palautusoikeuden. Asiakkaan tyytyväisyys on meille maailman tärkein asia, ja otamme mielellämme vastaan niin risut kuin ruusutkin!

Tuotteidemme materiaalit

Käytämme tuotteissamme luonnonläheisiä materiaaleja, kuten puuvillaa ja viskoosia. Materiaalit sopivat hyvin herkälle iholle.

Puuvilla on 100% luonnonkuitua ja materiaalina kestävä ja vahva. Puuvillan rakenne on hieman karkeaa, mutta tuntuu miellyttävän pehmeältä ihoa vasten. Puuvilla on luonnollisesti hengittävä materiaali joka ei hiosta tai kutise. 

Viskoosi on luonnonomainen (n.90% selluloosaa), silkkimäinen ja ilmava materiaali. Viskoosin valmistusmenetelmän ansiosta kangas sopii täydellisesti värjäykseen ja painokuviointiin. Värit ja kuviot pysyvät kirkkaampina ja terävämpinä puuvillaan verrattuna. Kangas on kestävää ja kevyttä, sekä hengittää hyvin eikä hiosta tai kutise.Viskoosi kutistuu pestessä noin 5%, mutta höyrysilitysraudalla keskilämmöllä se palautuu käytännössä alkuperäiseen kokoonsa.

Tuotteidemme alkuperä

Tuotteemme valmistetaan laadukkaista materiaaleista artesaanikäsityönä Pohjois-Thaimassa. Laadun takaamiseksi tuotteistamme löytyy Berry Piper -tuotemerkki. Tuotteemme antavat myös tekijöilleen takaisin, sillä jokainen ostettu tuote tukee artesaaniyhteisöä takaamalla heille pitkäaikaisia työpaikkoja ja säännöllisiä tuloja.

Katso tästä usein kysytyt kysymykset!

Tervetuloa Berry Piperiin!

Asiakaspalvelun yhteystiedot löydät täältä. Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista <3

Berry Piper Oy
Lylykoskentie 21 (6)
80130 Joensuu
Y-tunnus: 2807822-1
onnelliset@berrypiper.com

Mukavuutta sähköpostiisi?