Vaihdot ja palautukset

Palauttaminen tai vaihto on ilmaista ja nopeaa!

Kaikilla tuotteillamme on pidennetty 30 päivän palautusoikeus!

Meille on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi Berry Piper-tuotteisiin. Haluamme varmistaa, että olette tyytyväinen niin tuotteiden istuvuuteen, laatuun kuin ulkonäköön. Mikäli tuote ei vastannut odotuksiasi voit palauttaa sen meille maksutta! Kaikilla tuotteillamme on 30 päivän ilmainen palautusoikeus.

Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, palauta se lomakkeella joka tuli tilauksesi mukana, ja tee uudesta tuotteesta tilaus verkkokaupassamme. Näin voimme taata nopean ja sujuvan palautuksenkäsittelyn ja toimituksen. Käsiteltyämme palautuksesi, suoritamme automaattisesti hyvityksen sillä maksutavalla jonka valitsit tilaukseesi.

Näin teet ilmaisen asiakaspalautuksen:

1. Täytä palautuslomake, joka on tilaukseesi mukaan laitetun kuitin kääntöpuolella, ja laita se mukaan lähetykseen palautettavien tuotteiden kanssa.

Matkahuolto: Voit tehdä palautuksen Matkahuollolla riippumatta toimitustavasta jonka valitsit tilaukseesi.

  1. Kirjoita pakettiin palautustunnuksemme: 9530975
  2. Vie paketti matkahuollon toimipisteeseen, ja säilytä palautuskuitti

Posti: Palauta Helposti-koodilla mihin tahansa Postin automaattiin tai postiin.

  1. Mene osoitteeseen: posti.fi/palautapaketti
  2. Syötä pakettisi lähetystunnus (JJFI -alkuinen)
  3. Sivusto antaa sinulle yksilöllisen Helposti-koodin
  4. Kirjoita Helposti-koodisi paketin päälle, ja vie palautus postiin tai automaattiin
  5. Säilytä palautuskuitti

2. Vie hyvin pakattu palautuksesi valitsemaasi toimipisteeseen. Voit palauttaa tuotteita Matkahuollolla riippumatta siitä, minkä toimitustavan valitsit tilaukseen.

3. Säilytä kuitti/Helposti-koodi palautuksesta siihen saakka, kunnes olet saanut meiltä ilmoituksen että olemme käsitelleet palautuksesi. Kuitista löytyy asiakaspalautuksen seurantakoodi, jota voit tarvita, mikäli palautus ei saavu meille normaalin toimitusajan puitteissa. 

Käsiteltyämme palautuksesi, suoritamme automaattisesti hyvityksen sillä maksutavalla jonka valitsit tilaukseesi.*

*S-Pankki, Ålandsbanken ja Handelsbanken: Käsiteltyämme palautuksen, saat sähköpostiviestin jossa pyydetään tilinumerosi palautusta varten.

Huomioithan, että:

Palautus on oikeutettu vain, jos tuote on puhdas ja ehjä, (ellei se ole ollut viallinen jo saapuessa) eikä siinä ole mitään käytön jälkiä. Jos tuotteessa on esimerkiksi lemmikkieläimen karvoja, emme voi hyväksyä palautusta. Samoin voimakkaat tuoksut, deodoranttijäljet, ja muut mahdolliset käytön jäljet johtavat palautuksen hylkäämiseen. Myös tuotteeseen mahdollisesti tehdyt muokkaukset, kuten lyhentäminen aiheuttavat palautusoikeuden raukeamisen. Mikäli haluat tehdä reklamaation tuotteessa olevan virheen vuoksi, tuotteen tulee olla ehjä ja muokkaamaton. Haaremihousut ovat tarkoituksenmukaisesti kevyet ja ne on valmistettu ohuesta ja joustamattomasta kankaasta, eikä niitä ole suunniteltu kestämään kovaa rasitusta. Jos tuote on sopivan kokoinen, se ei kiristä mistään kohdasta. Jos asiakas aiheuttaa käytöllään tuotteelle liikaa rasitusta, jonka seurauksena kangas ratkeaa, emme korvaa tästä aiheutuneita vahinkoja, emmekä voi hyväksyä palautusta.

Emme palauta kotiinkuljetuksesta aiheutuneita lisäkustannuksia, vaan ne pidätetään palautettavasta summasta.

Paketin noutamatta jättäminen tai vastaanottamisesta kieltäytyminen ei tarkoita palautusta. Mikäli asiakas jättää paketin noutamatta ilmoittamatta siitä Berry Piperille, olemme oikeutettuja perimään asiakkaalta käsittelykuluja 14,90 euron arvosta. Kulut pidätetään tilauksen palautettavasta summasta.

Tarjoamme yhden ilmaisen asiakaspalautuksen / tilaus. Mikäli asiakas palauttaa saman tilauksen tuotteita useammassa erässä, perimme ylimääräisistä palautuksista ja niiden käsittelystä aiheutuvia kustannuksia 14,90 euron arvosta. Kulut pidätetään tilauksen palautettavasta summasta.

Annamme jokaiseen tilaukseen Berry Piper-kangaskassin kaupan päälle. Mikäli palautat tilauksen kaikki tuotteet, palautathan myös kaupan päälle tulevan kangaskassin. Jos haluat kuitenkin pitää kangaskassin, vähennämme palautettavasta summasta 5,90 euroa.


Lisäalennuksen ehdot: Mahdollinen lisäalennus myönnetään alekoodilla tai automaatiolla, kun tilauksessa on vähintään kaksi mitä tahansa lisäalennukseen oikeuttavaa tuotetta valikoimastamme. Jos käytät lisäalennuksen ja palautat tilaamiasi tuotteita eikä palautuksen jälkeen sinulle jää lisäalennukseen oikeuttavaa määrää tuotteita (esim. 2 kpl), lisäalennuksen määrä vähennetään kokonaisuudessaan palautettavasta summasta.


Pyrimme käsittelemään kaikki vaihdot ja palautukset mahdollisimman nopeasti ja lähetämme aina sähköpostia asiakkaalle kun palautus on käsitelty. Mikäli et ole saanut hyvitystä 3 viikon kuluttua palautuksesta, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.