Vaihto- ja palautusehdot

Palauttaminen on ilmaista ja nopeaa!

Kaikilla tuotteillamme on pidennetty 30 päivän palautusoikeus!

Meille on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi Berry Piper-tuotteisiin. Haluamme varmistaa, että olette tyytyväinen niin tuotteiden istuvuuteen, ulkonäköön kuin mukavuuteenkin. Mikäli tuote ei jostain syystä vastannut odotuksiasi voit palauttaa sen meille maksutta.

Jos haluat vaihtaa tuotteen, kirjoita palautuslomakkeeseen toivomasi vaihtotuotteen nimi ja koko. Voit siis vaihtaa mihin tahansa saman hintaiseen tuotteeseen. Kun olemme vastaanottaneet ja tarkastaneet palauttamasi tuotteen, lähetämme toivomasi vaihtotuotteen jos sitä on varastossa. (Nopein vaihtotapa palauttaa tuote, ja tehdä uusi tilaus tuotteesta jonka haluat tilalle. Näin voit myös varmistua että sitä on vielä saatavilla.)

Näin teet ilmaisen asiakaspalautuksen:

1. Täytä palautuslomake, joka on tilaukseesi mukaan laitetun kuitin kääntöpuolella, ja laita se mukaan lähetykseen palautettavien tuotteiden kanssa.

Matkahuolto: Voit tehdä palautuksen Matkahuollolla riippumatta toimitustavasta jonka valitsit tilaukseesi.

 1. Kirjoita paketin päälle palautustunnuksemme: 9530975
 2. Vie paketti matkahuollon toimipisteeseen, ja säilytä palautuskuitti

Posti:Palauta Helposti-koodilla mihin tahansa Postin automaattiin tai postiin.

 1. Mene osoitteeseen: posti.fi/palautapaketti
 2. Valitse "Palauta lähetystunnuksella"
 3. Syötä pakettisi lähetystunnus (JJFI-alkuinen)
 4. Sivusto antaa sinulle yksilöllisen Helposti-koodin
 5. Kirjoita Helposti-koodisi paketin päälle, ja vie palautus postiin tai automaattiin
 6. Säilytä palautuskuitti/Helposti-koodi

2. Vie hyvin pakattu palautuksesi valitsemaasi toimipisteeseen. (Voit palauttaa tuotteita Matkahuollolla riippumatta siitä, minkä toimitustavan valitsit tilaukseen.)

3. Säilytä kuitti/Helposti-koodi palautuksesta siihen saakka, kunnes olet saanut meiltä ilmoituksen että olemme käsitelleet palautuksesi. Kuitista löytyy asiakaspalautuksen seurantakoodi, jota voit tarvita, mikäli palautus ei saavu meille normaalin toimitusajan puitteissa.

Rahojen palautus

Käsiteltyämme palautuksesi, hyvitämme sinulle palauttamiesi tuotteiden hinnan automaattisesti sen maksutavan kautta, jota käytit tilausta tehdessäsi.

Mikäli palautit tilauksesi kaikki tuotteet, hyvitämme sinulle myös toimitusmaksun*. Mikäli taas palautit osan tilauksesi tuotteista ja/tai tilauksesi arvo on palautuksen jälkeen alle 70 euroa, vähennämme palautettavasta summasta toimitusmaksun 4,90 euroa.*Mikäli valitsit toimituksen kotiin, pidätämme kotiinkuljetuksesta aiheutuneet ylimääräiset kustannukset palautettavasta summasta. KSL luku 6, 17 § 3 mom.

Walley -lasku: Osapalautuksissa Walley ei päivitä automaattisesti laskua, vaan asiakas voi vähentää palauttamamme summan laskultaan omatoimisesti.

Reklamaatiot

Tarkista aina tuote ennen sen käyttöönottoa. Mikäli haluat tehdä reklamaation tuotteessa olevan virheen vuoksi, tuotteen tulee olla täysin samassa kunnossa missä se on vastaanotettu. Reklamaatiot tulee tehdä sähköpostitse asiakaspalveluumme onnelliset@berrypiper.com. Kirjoita sanallinen kuvaus ja liitä yksi kuva viasta (Max. 5 mb) viestiin. Huomioithan, ettemme hyväksy tuotepalautuksia ilman, että reklamaatio on tehty ensin sähköpostitse. Käsittelemme jokaisen tapauksen erikseen.

Huomioithan, että:

 • Palautus on oikeutettu vain, kun tuote puhdas ja ehjä, eikä siinä ole mitään käytön jälkiä. Jos palauttamassasi tuotteessa on esimerkiksi lemmikkieläimen karvoja, emme voi hyväksyä palautusta. Samoin voimakkaat tuoksut, deodoranttijäljet, tuotteen peseminen, käyttöönotto tai muut mahdolliset käytön jäljet johtavat palautuksen hylkäämiseen. Myös tuotteeseen tehdyt muokkaukset aiheuttavat palautusoikeuden raukeamisen. Haaremihousut ovat tarkoituksenmukaisesti kevyet ja ne on valmistettu ohuesta ja joustamattomasta kankaasta, eikä niitä ole suunniteltu kestämään kovaa rasitusta. Jos tuote on sopivan kokoinen, se ei kiristä mistään kohdasta. Jos asiakas aiheuttaa käytöllään tuotteelle liikaa rasitusta jonka seurauksena kangas tai sauma ratkeaa, emme korvaa tästä aiheutuneita vahinkoja, emmekä voi hyväksyä palautusta. Ota tuote käyttöön vasta, kun olet tarkastanut sen ja sovittanut sitä!
 • Mikäli haluat tehdä reklamaation tuotteessa olevan virheen vuoksi, tuotteen tulee olla täysin samassa kunnossa missä se on vastaanotettu. Reklamaatiot tulee tehdä aina asiakaspalveluumme onnelliset@berrypiper.com liitteenä valokuva ja kuvaus reklamoinnin aiheesta.
 • Paketin noutamatta jättäminen tai vastaanottamisesta kieltäytyminen ei tarkoita palautusta. Valitessasi toimituksen automaattiin ja sen mahdollisesti ollessa täynnä, voi Posti tai Matkahuolto siirtää paketin toiseen noutopisteeseen. Tällöin on asiakkaan vastuulla noutaa paketti noutopisteeltä johon tilaus on siirretty. Asiakas on velvollinen seuraamaan tilauksen kulkua sähköpostitse saamillaan tiedoilla. Mikäli asiakas jättää paketin noutamatta, olemme oikeutettuja pidättämään palautettavasta summasta käsittelykuluja 14,90 euron arvosta.
 • Asiakas on vastuussa tilauksen toimitusta varten ilmoittamiensa tietojen oikeellisuudesta.
 • Tarjoamme yhden ilmaisen vaihdon tai asiakaspalautuksen / tilaus. Mikäli asiakas palauttaa saman tilauksen tuotteita useammassa erässä, perimme ylimääräisistä palautuksista ja niiden käsittelystä aiheutuvia kustannuksia 14,90 €. Kulut pidätetään palautettavasta summasta.
 • Mikäli valitsit toimituksen kotiin, pidätämme kotiinkuljetuksesta aiheutuneet ylimääräiset kustannukset palautettavasta summasta.
 • Annamme jokaiseen tilaukseen Berry Piper-kangaskassin kaupan päälle. Mikäli palautat tilauksen kaikki tuotteet, palautathan myös kaupan päälle tulevan kangaskassin. Jos haluat kuitenkin pitää kangaskassin, vähennämme palautettavasta summasta 5,90 €.
 • Mahdollinen määrä- tai lisäalennus, sekä ilmainen toimitus myönnetään alennuskoodilla tai automaatiolla, kun tilauksen loppusumma tai tuotteiden määrä oikeuttaa alennukseen. Mikäli teet asiakaspalautuksen, eikä sinulle jää alennukseen oikeuttavaa määrää tuotteita tai tilauksen arvo alittaa alennuksen ehdot, alennuksen ja toimitusmaksun määrä vähennetään kokonaisuudessaan palautettavasta summasta.
 • Pyrimme käsittelemään kaikki vaihdot ja palautukset mahdollisimman nopeasti ja lähetämme aina sähköpostia asiakkaalle kun palautus on käsitelty. Mikäli et ole saanut hyvitystä 3 viikon kuluttua palautuksesta, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Mukavuutta sähköpostiisi?